Het team van Abotec

Antje Bosma

Antje Bosma

Antje Bosma heeft naast een grote affiniteit met de techniek, jarenlang ervaring opgedaan in de P&O- en uitzendbranche. In 1999 besloot zij voor zichzelf te beginnen en inmiddels detacheert Abotec vakkrachten door heel Nederland. Sinds 2005 huist de Abotec Groep samen met andere bedrijfsactiviteiten van Antje Bosma in een monumentaal bedrijfspand in Drachten. Antje is eindverantwoordelijk voor Abotec en bepaalt samen met haar teamleden de missie & visie van het bedrijf. Naast Abotec is Antje interimmanager en coach voor collegaondernemers. Zie ook www.antjebosma.nl. Ook is zij betrokken bij Stichting Hart in Friesland en Woningontruiming.frl.

Rudmer Oostra

Rudmer Oostra

Rudmer Oostra is sinds 2004 actief binnen de Abotec Groep. Rudmer heeft enkele jaren gewerkt in de metaal en heeft daarom veel kennis van deze branche. Rudmer is een van de eerste aanspreekpunten voor de met name technische relaties van Abotec waar poolmanagement in de E&I wordt uitgevoerd. Tevens is hij verantwoordelijk voor de kwaliteitsbeheersing alsmede het naleven van de regelgeving omtrent VCU “Veilig werken op de werkplek”.

Marten Jongsma

Marten Jongsma

Marten is sinds kort actief binnen de Abotec Groep. Marten houdt zich samen met Rudmer bezig met de algemene planning van inleen-personeel.

Katrin van de Pavoordt

Katrin van de Pavoordt

Katrin van de Pavoordt is als specialist op het gebied van marketing en social media parttime werkzaam voor Abotec. Zij zorgt voor een nog betere naamsbekendheid van Abotec door creatieve marketingacties. Katrin is altijd zoekende naar werkwijzen waarmee er binnen Abotec nog slimmer en efficiënter kan worden gewerkt.

    This is a unique website which will require a more modern browser to work!

    Please upgrade today!