Abotec Payrolling verzorgt uw personeelsadministratie

Wat is payroll

Bij payrolling is Abotec juridisch de werkgever, de medewerker treedt tijdelijk of vast bij ons in dienst. Dat scheelt u een hoop administratieve rompslomp, terwijl u in de praktijk gewoon werkgever bent en zeggenschap houdt. U betaalt een vast, gunstig uurtarief. Abotec kan uw personeel snel op de payroll zetten en de urenverwerking regelen. U hoeft alleen nog maar de gewerkte uren te accorderen.

De voordelen van payrolling

Doordat Abotec u alle administratieve taken uit handen neemt, bespaart u veel tijd én bespaart u op de kosten van een ziekteverzuimverzekering, boekhouding en personeelszaken. U krijgt duidelijk inzicht in de kostprijs van uw personeel. Bovendien loopt u geen arbeidsrechtelijke en juridische risico’s. U hoeft niet door te betalen bij ziekte en geen werkgaranties af te geven. Met medewerkers via payrolling heeft u wel de lusten, maar niet de lasten.

Stuur mij een payrollvoorstel

Abotec Payrolling zorgt voor:

  • arbeidscontract
  • verloning en uitbetalen van salaris
  • afdragen van sociale premies en pensioenpremies
  • doorbetalen van loon bij ziekte
  • uitkeren van vrije dagen en vakantiegeld
  • verstrekken van loonstroken en jaaropgave

Verschil payroll en uitzenden

Bij payrolling kunt u zelf de sollicitatieprocedure voeren en specifieke afspraken maken over de arbeidsvoorwaarden. Heeft u de ideale kandidaat al op het oog? Payrolling verlost u van de administratie. Het verschil tussen payroll en uitzenden is meestal dat u bij payrolling zelf de selectieprocedure doet en dat dat voor uitzendkrachten via de uitzendorganisatie verloopt.

Als payrollorganisatie werkt Abotec volgens de VCU-richtlijnen.
Ik wil meer weten over payrolling bij Abotec

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!